Da li volite ovakve deserte - ukusne, koji se brzo spremaju? Naravno da takvim slatkišima niko ne može da odoli!
Potrebano je:
2 grejpfruta presečena na pola
4 kašičice meda
2 kašike cimeta
malo majčine dušice po želji
Priprema:
Presecite voće na pola. Premažite medom i pospite cimet.
Pecite u zagrejanoj rerni oko 10- tak minuta.
Savet plus: Zasecite ivice grejpfruta pre nego što ga stavite u rernu. Tako će lakše da se odvaja kora.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem