Donosimo vam brzopotezni recept za sočni kolač s čokoladom i maslacem od kikirikija koji je namenjen za jednu osobu. Jedini način da kolač pripremite i ispečete za dva minuta jeste da koristite mikrotalasnu.
Sastojci za kolač iz šoljice:
2 maslaca maslaca od kikirikija
1 kašika smeđeg šećera
1 jaje
1 kašika brašna
¼ kašičice praška za pecivo
1 kašika kakaoa
½ kašičice ekstrakta vanile
2 kašike čokoladnih kapljica
Priprema:
Sve sastojke stavite u posudu i dobro promešajte. Šoljicu premažite komadićem maslaca s unutrašnje strane, pa u nju ulijte pripremljenu smesu za kolač. Kolač stavite da se peče u mikrotalasnu na 60 sekundi. Kolač jedite direktno iz šalice ili ga prebacite na tanjur.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus