1. U srednjoj šerpi na umerenoj vatri kuvati mleko. Za to vreme, u drugoj posudi pomešajte šećer, skrob i so. Sipajte u vruće mleko, uz istovremeno mešanje kako se ne bi pojavile grudvice.
2. Nastavite da kuvate i mešate dok se smesa ne zgusne dovoljno.
3. Sklonite sa ringle i u to umešajte puter ili margarin i vanilu. Sipajte u rashlađene činije i možete služiti.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus