1. Zagrejati rernu na 180 C, a pleh pouljiti.
2. Staviti maslac i čokoladu u mikrotalasnu na jedan minut. Nakon toga, smesu mešati dok ne postane glatka. U odvojenoj posudi mutiti zajedno šećer i jaja, a nakon toga u to dodati čokoladu i vanilin ekstrakt a zatim brašno i so. Sve to sjediniti sa maslacem i čokoladom. Sipajte u pripremljeni pleh ia zatim pecite na 25 minuta.ohladite koru najmanje 1 sat.
3. Pomešajte sastojke za mint glazuru dok se ne dobije glatka masa, a zatim time premazati čokoladnu koru ravnomerno. Neka se hladi još bar sat vremena.
4. Napravite čokoladni preliv tako što ćete u čokoladu ubaciti maslac i sve to istopiti u mikrotalasnoj minut i po, ili na pari. Mešajte dok ne postane glatko, a zatim sipati vruću čokoladu preko kolača i izravnajte nožem. Staviti u frižider na 45 minuta ili dok se čokolada ne stvrdne.