Domaći sladoled je uvek najbolji izbor, pogotovo ako od jedne osnove možete napraviti više ukusa.
*Šolja za meru je ona u kojoj je pakovana pavlaka.
Sastojci:
- 1 šlag u kesici
- 2 čaše kisele pavlake (20% masnoće)
- 2 šolje šećera
- 2 šolje voća po izboru
Priprema:
Šlag umutiti sa mlekom i dodajte pavlaku i šećera, pa opet umutite. Podelite dobijenu smesu u 2-3 posude i dodajte voće po želji. U svakoj posudi možete staviti voće po izboru.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem