Toliko jednostavan i ukusan desert da ćete ga praviti stalno.

Sastojci: 

  • 300 g tamne čokolade
  • 400 g kondezovanog mleka

Priprema: 

Tepsiju dimenzija 13x18 cm nauljite, pa obložite pek papirom sa svih strana (i ivice) i opet nauljite. Čokoladu izlomite, a na niskoj temperaturi zagrejte kondezovano mleko (ne treba da vri). Zatim dodajte čokoladu i mešajte nekih 5 minuta dok se čokolada ne otopi. Sipajte čokoladu u tepsiju i lepo rasporedite. Malo i protresite da lepo legne u tepsiju. Stavite u zamrzivač na 2-4 sata ili preko noći. Kad bude gotov izvadite iz tepsije i uživajte.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs