Ako želite brz i jednostavan desert, za koji vam ne treba rerna onda obavezno isprobajte ovaj recept. Za samo pola sata dobijate jednu od najkremastijih i najukusnijih poslastica.
Sastojci:
- 14 piškota
- 80 g pudinga sa ukusom vanile
- 700 ml mleka
- 250 ml slatke pavlake
- 150 g tamne čokolade
- 150 ml mleka
Priprema:
U kalup (obložite providnom folijom) dimenzija 20x10 cm ređajte piškote koje ste umočili u mleko. U šerpi pomešajte puding od vanile sa 700 ml mleka. Kad je puding gotov stavite da se ohladi 5 minuta. Prelijte preko piškota. Držite na hladnom 15 minuta. Umutite slatku pavlaku. Stavite šlag preko pudinga i preko još jedan red piškota umočenih u mleko. Čokoladu istopite sa toplim mlekom i prelijte preko piškota. Protresite malo kalup i držite na hladnom mestu 25 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus