Dok je sezona jagoda isprobajte sve recepte sa ovim voćem.
Sastojci za 3 osobe:
- 350 g jagoda
- 30 g kukurznog skroba
- 50 g šećera
- 150 g soka od pomorandže
Priprema:
Jagode očistite i isecite, pa stavite u blender. Dodajte sveže ceđeni sok od pomorandže i šećer, pa sve sjedinite. Procedite uz pomoć cediljke, pa dodajte kukuruzni skorob i promešajte.
Stavite da proključa, pa kuvajte još 3 minuta. Povremeno promešajte. Sipajte u neki tanjir i lepo pokrijte providnom folijom. Ohladite. Zatim servirajte u čašama i stavite jagodu.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem