1. Razmekšajte 500 ml sladoleda od vanile i izmešajte sa „mača“ čajem.
2. Servirajte ukrašeno koricom i kriškama limete.
SAVET: Sladoled s dodatkom čaja dobija divnu zelenu boju i rafiniranu aromu. Na isti način čaj može da se umeša i u kiselo mleko.
Sladoled od zelenog čaja
Jednostavnim dodavanjem ovog čaja u sladoled dobijate potpuno drugi doživljaj.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus