1. U odgovarajućoj posudi sjediniti kokosovo brašno, omekšali margarin, šećer u prahu, mleveni keks, slatku pavlaku, sok, i rendanu koru od limuna. Sve sastojke dobro izmešati kako bi se dobila ujednačena masa.
2. Pripremljenu masu ravnomerno rasporediti po nauljenoj pravougaonoj tacni. Umutiti mikserom šlag krem od vanile sa hladnim mlekom. Čokoladu sa rižom sitno iseckati pa sjediniti sa šlagom od vanile.Pripremljen fil naneti na koru od kokosa pa staviti u frižider da se stegne.
3. Ohlađen kolač iseći na kocke, svaku kocku uvaljati u kokosovo brašno i dekorisati po želji.
Izvor: smazime.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus