1. Uzmite veliku staklenu činiju. Izlomite piškote na komade i pospite po dnu činije.
2. Preko pospite višnje, i dodajte malo rakije po njima.
3. Zatim dodajte sloj izmrvljenih puslica i pospite maline preko toga.
4. Prelijte puding preko cele smese i ohladite 10 minuta.
5. Na kraju prelijte šlagom pa ukrasite rendanom čokoladom i bademima.
6. Pre služenja malo prohladite.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus