1.Iseckati tost hleb na kockice i prepeći ga na 20 g rastopljenog maslaca. Iseckati prašku šunku. Mladi luk iseckati na kolutove, a paradajz na male kockice. Crvenu papriku iseći na kockice takođe.
2. Izmešati sir sa pavlakom i žumancetom, pa dodati šunku, paradajz, papriku, mladi luk i peršun. Iseckati beli luk i takoođe ga dodati, zajedno sa kockicama hleba. Posoliti i pobiberiti. Od zelenih paprika odseći kapice, očistiti ih od semenki i napuniti ih smesom od sira (kapice po ćelji takođe iseckati i umešati u smesu).
3. Zagrejati rernu na 190 stepeni. Poređati paprike u nauljeni pleh, posuti parmezanom i preliti preostalim rastopljenim maslacem. Naliti supom i peéi oko 20 minuta.
Original šampita koju će deca obožavati
Jednostavan čizkejk sa bundevom
Kako da kod kuće napravite medovaču
Recept za rižoto sa graškom
Domaće lazanje po italijanskom receptu