Uživajte u ukusnom i laganom obroku.
Sastojci:
500 g svinjetine
šoljica kus-kusa
1 crvena paprika
1 manji luk
peršun
so
biber
maslinovo ulje
Priprema:
Meso izrežite na kockice, pa ih nabodite na štapiće za ražnjiće, posolite, pobiberite, a zatim premažite maslinovim uljem. Meso možete marinirati i dan ranije, a možete mu dodati i začine koje volite, ruzmarin ili majčinu dušicu. U tiganju na malo maslinovog ulja propržite naseckani luk, dodajte na kockice iseckanu papriku i naseckani peršun, polijte s malo vode, pa dodajte kus-kus. Pustite neka se malo proprži, pa polijte opet vodom. Kus-kus je kuvan za nekoliko minuta. Ispecite ražnjiće na maslinovom ulju na tiganju dok se lepo ne zapeku. Servirajte ih na kus-kusu, a uz njih poslužite salatu od čeri paradajza i rukole.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus