Meso spremljeno na ovaj način možete služiti sa taljatelama.
Sastojci:
- ½ kg belog pilećeg mesa
- konzerva pelara
- maslinovo ulje
- so, biber
- kukuruz šećerac
- mocarela
Priprema:
Meso isecite na tanke šnicle i ispržite na malo putera. Pelat
ukrčkajte na maslinovom ulju i začinite. Zatim u posudi za pečenje sipajte ukrčkani pelat i preko stavite šnicle. Na svaku šniclu stavite po kašiku kukuruza šećerca, začinjenog i pomešanog sa iseckanom mocarelom. Sve stavite u zagrejanu rernu i pecite dok se sir ne istopi.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus