Meso spremljeno na ovaj način možete služiti sa taljatelama.
Sastojci:
- ½ kg belog pilećeg mesa
- konzerva pelara
- maslinovo ulje
- so, biber
- kukuruz šećerac
- mocarela
Priprema:
Meso isecite na tanke šnicle i ispržite na malo putera. Pelat
ukrčkajte na maslinovom ulju i začinite. Zatim u posudi za pečenje sipajte ukrčkani pelat i preko stavite šnicle. Na svaku šniclu stavite po kašiku kukuruza šećerca, začinjenog i pomešanog sa iseckanom mocarelom. Sve stavite u zagrejanu rernu i pecite dok se sir ne istopi.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom