Gulaš služite sa kiselom pavlakom.
Sastojci:
- 750 g junetine od plećke
- 2 glavice crnog luka
- 1 čen belog luka
- 300 g ribanca
- malo pirinča
- crvena mlevena paprika
- kim
Priprema:
Meso operite i izrežite na kockice. Na masti propržite luk koji ste isekli na kolutove. Pospite mlevenom crvenom paprikom, pa dodajte meso, iseckan beli luk, kim, so. Dodajte malo vode, pa dinstajte meso. Na polovini dinstanja dodajte ribanac i nastavite da dinstate. Kada gulaš bude pri kraju, dodajte opran pirinač i kuvajte dok ne omekša.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem