Gulaš služite sa kiselom pavlakom.
Sastojci:
- 750 g junetine od plećke
- 2 glavice crnog luka
- 1 čen belog luka
- 300 g ribanca
- malo pirinča
- crvena mlevena paprika
- kim
Priprema:
Meso operite i izrežite na kockice. Na masti propržite luk koji ste isekli na kolutove. Pospite mlevenom crvenom paprikom, pa dodajte meso, iseckan beli luk, kim, so. Dodajte malo vode, pa dinstajte meso. Na polovini dinstanja dodajte ribanac i nastavite da dinstate. Kada gulaš bude pri kraju, dodajte opran pirinač i kuvajte dok ne omekša.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus