1. Iseckati meso na kocke, a slaninu na sitne komade. Iseckati i luk i celer.
2. Propržiti meso na jako zagrejanom ulju i izvaditi ga. Ubaciti slaninu, luk i celer i propržiti. Umešati paradajz pire, propržiti i zaliti vinom i 200 ml vode. Vratiti meso, dodati lovor i začinsko bilje. Posoliti, pobiberitii dodati malo šećera i začina od suvog povrća. Krčkati 90 minuta, uz povremeno dolivanje vode.
3. Skuvati testeninu kao prilog.
Srneći gulaš
Još jedno jelo za ljubitelje divljači ili za one koji bi da probaju nešto novo.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus