1. Iseckati luk. Oljuštiti šargarepu i iseći je na komade. Sve prodinstati na 2 kašike ulja i preliti vodom da ogrezne. Kuvati 25 minuta.
2. Iseckati papričicu i dodati je jelu. Posoliti, pobiberiti i preliti ostatkom ulja. Ohladiti i servirati posuto peršunom.
Ljuta šargarepa
Španci je jedu sa čilijem, a ukoliko niste ljubitelj ljutog jednostavno ne stavljajte papričicu.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus