1. Zagrejati rernu na 200 stepeni. Nauljiti pleh, posuti ga solju i biberom. Krompir preseći na polovine i poređati po plehu. Peći oko 30 minuta.
2. Iseckati celer i luk, pa luk prodinstati na ulju. Dodati spanać, prodinstati ga da uvene i dodati so, biber i muskatni oraščić.
3. Ribi dodati limun, posoliti i pobiberiti. Zagrejati puter i pržiti filete sa svake strane po 4 minuta. Dodati celer i pržiti još oko 3 minuta. Dodati klekovaču, naliti slatkom pavlakom, prokuvati i začiniti.
4. Servirati ribu, krompir, spanać i koktel paradajz isečen na polovine i pouljen maslinovim uljem.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus