1. Iseći šparglu na komade i blanširati je 2 minuta. Iseći paprike na kockice. Pomešati pavlaku s renom, korom limuna i senfom.
2. Ribu začiniti solju, biberom, limunom i maslinovim uljem i izgrilovati je. Propržiti beli luk na ulju i dodati mu pavlaku. U drugom tiganju propržiti papriku i šparglu.
3. Servirati špargle, preko njih ribu, preliti sosom i posuti prženom paprikom. Umešati malo tečnosti od kuvanja ribe u sos od rena i pavlake, pa preliti ribu.
Riba list sa šparglama
Špargle i riba se dobro slažu, a sos od pavlake i senfa upotpunjuje ovu kombinaciju.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus