1. Ispeći biftek u komadu i iseći ga na kriške.
2. Nekoliko listova sremuša iseći na trake, ostatak sitno iseckati. Očistiti salatu i iscepkati je. Oljuštiti i očistiti mango (ili ananas), pa iseckati. Sve pripremljene sastojke i rukolu izmešati (osim sitno seckanog sremuša).
3. Pomešati sok od limete sa uljem, solju i biberom i umešati seckani sremuš. Iseckati luk na kolutove. Pripremljeni preliv preliti preko salate i servirati uz teletinu i ukrasiti kolutovima luka.
Teletina sa mangom i sremušem
Mango i sremuš čine naizgled neobičnu kombinaciju, ali to je prava egzotika ukusa.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus