1. Luk iseckati veoma sitno (najbolje u seckalici), pa ga propržiti na ulju dok ne omekša. Pomešati ga kad se ohladi sa mesom i ostalim sastojcima i dobro izmesiti.
2. Podeliti masu na 8 delova. Dlanom rastanjiti svaki deo, pa u njega staviti po jedno jaje. Preklopiti ga masom od mesa i rukama formirati lopte.
3. Lopte uvaljati u brašno, pa u umućena jaja, pa u prezle i pržiti na srednjoj temperaturi, da porumene sa svih strana.
Mesne lopte sa jajetom
Sastojci su jednostavni - meso, jaja, brašno, a uz malo veštine dobićete vrlo atraktivno jelo.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus