Isecite hleb na kriške i stavite ih u kesu i stavite u zamrzivač. Kada je hleb zaleđen možete ga izrendati ili izmrviti blenderom.
Ukoliko volite hrskavije mrvice, prezle rasporedite na papir za pečenje i osušite u rerni na 180 stepeni između 4 i 6 minuta.
Ove hrskave hlebne mrvice možete koristiti za paniranje, prilikom pravljenja ćuftica ili knedli.
Evo nekoliko recepata za čiju pripremu vam mogu koristiti domaće prezle.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom