Piletina je često zastupljena u našoj svakodnevnoj ishrani pa možemo slobodno reći da je život bez piletine gotovo nezamisliv.
Piletina je vrlo prilagodljivo meso, jer se može pripremati na najrazličitije načine: od pečenja i grilovanja, preko prženja, do kuvanja i dinstanja.
Zbog toga se koristi u mnogim kuhinjama širom sveta.
Povrh svega, nije mnogo skupa i zato je dobro imati je pri ruci u svojoj kuhinji.
Pogledajte izbor od šest recepatasa piletinom koje smo izdvojili za vas.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Jelu sa pilećim prsima posebnu sočnost daje pikantan sos od šampinjona.
Pikantni gurmanluk neodoljivog ukusa.
Ovu pikantnu pitu sa piletinom i povrćem možete poslužiti i kao glavno jelo.
Hrskavo i aromatično, pravo gurmansko jelo.
Čak iako niste vični u kuhinji, ovaj zdrav i nisko kaloričan obrok možete brzo da pripremite.
Laganoj pasti s piletinom poseban ukus daje sočan paradajz.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus