Piletina je često zastupljena u našoj svakodnevnoj ishrani pa možemo slobodno reći da je život bez piletine gotovo nezamisliv.
Piletina je vrlo prilagodljivo meso, jer se može pripremati na najrazličitije načine: od pečenja i grilovanja, preko prženja, do kuvanja i dinstanja.
Zbog toga se koristi u mnogim kuhinjama širom sveta.
Povrh svega, nije mnogo skupa i zato je dobro imati je pri ruci u svojoj kuhinji.
Pogledajte izbor od šest recepatasa piletinom koje smo izdvojili za vas.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Jelu sa pilećim prsima posebnu sočnost daje pikantan sos od šampinjona.
Pikantni gurmanluk neodoljivog ukusa.
Ovu pikantnu pitu sa piletinom i povrćem možete poslužiti i kao glavno jelo.
Hrskavo i aromatično, pravo gurmansko jelo.
Čak iako niste vični u kuhinji, ovaj zdrav i nisko kaloričan obrok možete brzo da pripremite.
Laganoj pasti s piletinom poseban ukus daje sočan paradajz.
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom
Minestrone čorba za post na vodi
Kako da napravite moka krem tortu