Zdrav sok od pomorandže ponekad može da bude veoma kiseo. Da se to ne bi dogodilo, trik je u šargarepi. Tačnije u pola šargarepe!
PROČITAJTE JOŠ: Napravite 9 litara domaćeg soka od 4 pomorandže
Kada stavite oguljenu i iseckanu pomorandžu u blender, stavite i pola šargarepe. Ovo povrće će neutraslisati kiselost, a ukus će biti fantastičan.
Takođe ovaj sok je prepun vitamina C, a odličan je protiv prehlade i idealan je za kožu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem