Zdrav sok od pomorandže ponekad može da bude veoma kiseo. Da se to ne bi dogodilo, trik je u šargarepi. Tačnije u pola šargarepe!
PROČITAJTE JOŠ: Napravite 9 litara domaćeg soka od 4 pomorandže
Kada stavite oguljenu i iseckanu pomorandžu u blender, stavite i pola šargarepe. Ovo povrće će neutraslisati kiselost, a ukus će biti fantastičan.
Takođe ovaj sok je prepun vitamina C, a odličan je protiv prehlade i idealan je za kožu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus