Jesen je idealno vreme za pravljenje prave, domaće supe. Cela kuća zbog nje miriše prijatno, a pored toga, jedan tanjir dovoljan je da vas ugreje i okrepi.

Ove jeseni u ritual pravljenja kokošje supe unesite nov sastojak. Možda će vam zvučati čudno, ali kulinarski stručnjaci kažu da trik savršeno radi.

Pogledajte i 6 saveta za najukusniju supu

U pitanju je sirće - dodajte par kašičica kada supica počne da ključa. Ovo će razbiti kolagen u pilećim koskama i tkivu i ispustiti dodatan želatin. Supa će poprimiti malo gelastiju strukturu ako je ostavite u frižideru, ali to ništa ne smeta. Kada je zgrejete osetićete bogatiji i puniji ukus, ali i teksturu.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/  

Izvor: Blic žena