Jesen je idealno vreme za pravljenje prave, domaće supe. Cela kuća zbog nje miriše prijatno, a pored toga, jedan tanjir dovoljan je da vas ugreje i okrepi.
Ove jeseni u ritual pravljenja kokošje supe unesite nov sastojak. Možda će vam zvučati čudno, ali kulinarski stručnjaci kažu da trik savršeno radi.
Pogledajte i 6 saveta za najukusniju supu
U pitanju je sirće - dodajte par kašičica kada supica počne da ključa. Ovo će razbiti kolagen u pilećim koskama i tkivu i ispustiti dodatan želatin. Supa će poprimiti malo gelastiju strukturu ako je ostavite u frižideru, ali to ništa ne smeta. Kada je zgrejete osetićete bogatiji i puniji ukus, ali i teksturu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Blic žena
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem