Jesen je idealno vreme za pravljenje prave, domaće supe. Cela kuća zbog nje miriše prijatno, a pored toga, jedan tanjir dovoljan je da vas ugreje i okrepi.
Ove jeseni u ritual pravljenja kokošje supe unesite nov sastojak. Možda će vam zvučati čudno, ali kulinarski stručnjaci kažu da trik savršeno radi.
Pogledajte i 6 saveta za najukusniju supu
U pitanju je sirće - dodajte par kašičica kada supica počne da ključa. Ovo će razbiti kolagen u pilećim koskama i tkivu i ispustiti dodatan želatin. Supa će poprimiti malo gelastiju strukturu ako je ostavite u frižideru, ali to ništa ne smeta. Kada je zgrejete osetićete bogatiji i puniji ukus, ali i teksturu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Blic žena
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus