Možda ste videli kod nekih starijih ljudi kako suše peteljke trešanja. Otkrivamo tajnu bogatstva prirodnog lekovitog svojstva.
Zapravo, peteljke uspešno leče oboljenja bubrega i mokraćnih kanala, čak i kod peska i kamena u bubregu.
Pročitajte još lekovitih svojstava trešnje: štite od raka, smanjuju bolove, ubrzavaju mršavljenje...
Priprema je vrlo jednostavna, ali zahteva da se peteljke dobro osuše na suncu, a zatim se u litar vode prokuva šaka peteljki.
Poklopljena tečnost treba da odstoji sat vremena i zatim se procedi. Pije se 3-4 puta dnevno. Možete zasladiti medom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Najjednostavnija plazma torta od samo 4 sastojka
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Kako da kolači duže ostanu sveži
Goveđi paprikaš sa šargarepom i krompirom
Nutricionisti otkrili magični recept za sos koji ide u sve, od mesa do salata