Možda ste videli kod nekih starijih ljudi kako suše peteljke trešanja. Otkrivamo tajnu bogatstva prirodnog lekovitog svojstva.
Zapravo, peteljke uspešno leče oboljenja bubrega i mokraćnih kanala, čak i kod peska i kamena u bubregu.
Pročitajte još lekovitih svojstava trešnje: štite od raka, smanjuju bolove, ubrzavaju mršavljenje...
Priprema je vrlo jednostavna, ali zahteva da se peteljke dobro osuše na suncu, a zatim se u litar vode prokuva šaka peteljki.
Poklopljena tečnost treba da odstoji sat vremena i zatim se procedi. Pije se 3-4 puta dnevno. Možete zasladiti medom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus