Bez obrzira na to da li planirate odmah da iskoristite sve kupljene namirnice ili želite da ih sačuvate za kasnije, neki proizvodi će izgubiti mnoga korisna svojstva ako ih čuvate u frižideru.
Pogledajte šta bi trebalo držati dalje od frižidera.
Paradajz - promeniće teksturu i ukus
Lubenice - izgubiće antioksidante
Krompir - promeniće ukus
Crni luk - može da se ubuđa i promeni teksturu
Kafa - izgubiće prepoznatljiv ukus i može da upije razne mirise
Beli luk - može da proklija i da se ubuđa
Alkohol - žestoka pića treba čuvati na sobnoj temperaturi
Med - može da se kristališe i zgusne brže
Ljuti sos - većina sosova može da se čuva u kuhinjskim elementima i do tri godine
Hleb - postaće suv
Bosiljak - može da uvene i upije okolne mirise
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom