Gnjecavi i mekani krompirići nisu baš rado viđeni na trpezi. Zato vam predstavljamo odličan trik koji će od vaših krompirića napraviti neodoljivo hrskav pomfrit.
Nakon što ste oljuštili i isekli krompir na prutiće, stavite ga u ledenu vodu i ostavite tako najmanje pola sata.
Nakon toga pržite krompiriće na uobičajen način, a oni će biti hrskavi i neće upiti previše masnoće.
Pogledajte i Kako da ispečete savršen pomfrit u rerni
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus