Namirnice bogate celulozom mogu da nas zasite. Pritom, ne moramo da dopišemo i ogroman broj kalorija na svoj dnevni energetski "račun".
Sve što je potrebno da uradite je da:
- tri kašike heljdinog brašna razmutite u čaši hladne vode
- posebno stavite litar vode da proključa i u ključalu vodu sipate heljdino brašno
Sve dobro izmešajte i kuvajte na laganoj vatri povremeno mešajući pet do sedam minuta. Kada se ohladi možete dodati kašiku meda. Držite u frižideru i uzimajte po jednu čašu pre jela.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Lisa
Jednostavan čizkejk sa bundevom
Kako da kod kuće napravite medovaču
Recept za rižoto sa graškom
Domaće lazanje po italijanskom receptu
Šnicle od svinjskog vrata marinirane u pivu