Uobičajen i često primenjivan način za ljuštenje belog luka je udaranje glavice nožem i zatim ljuštenje čenova.
Nova, revolucionarna metoda će vam ubrzati i olakšati pripremanje omiljenih jela.
Na dasci za sečenje, rukom udarite glavicu belog luka.
Zatim uzmite dve činije iste veličine i u jednu od njih stavite čenove razbijene glavice.
Poklopite činiju drugom činijom i jako tresite. Za deset sekundi, ili čak i manje, dobićete oljuštene čenove belog luka.
Pogledajte video i ubrzajte pripremu omiljenih specijaliteta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus