Ako nemate mnogo vremena za kuvanje, predlažemo vam da napravite ovo izvrsno jelo sa patlidžanom. Možete ga servirati uz tost hleb ili uz špagete! Za bilo koju varijantu da se opredelite nećete poglešiti.
Sastojci:
1 veći patlidžan
1 šolja kuvanog paradajza
1 glavica crnog luka
ulje za prženje
4 kašike sitnog ili feta sira
so, biber
origano po želji
Pogledajte i Omiljeno letnje jelo: Ovakav sataraš još niste probali
Priprema:
Iseckajte luk na krupnije komade i patlidžan na kockice. Stavite u tiganj na kom se nalazi malo ulja i pržite oko 5 minuta. Dodajte sok od paradajza, so, biber i origano. Neka se krčka još 5 minuta. Dok je toplo, naspite u tanjir i pospite sa 2 kašike sira.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem