1. Mleko, margarin i šećer pomešajte pa stavite na vatru da se margarin otopi.
2. Kada sve prokuva dodajte keks, čokoladu i orahe pa ostavite da se čokolada otopi i da sve vri 2 – 3 minute. 3. Sklonite sa vatre pa odmah mažite obladne.
4. Na kraju preko oblandi stavite nešto, poput tepsije ili daske za seckanje, po celoj dužini da se ona lepo zalepi.
Ostavite tako da se ohladi pa isecite i poslužite.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Brzi kolači
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus