1. U posudi (koja se može grejati u mikrotalasnoj rerni) promešajte šećer, kakao, gustin i so. Dodajte mleko i dobro promešajte.
2. Posudu stavite u mikrotalasnu rernu, uključite na najvišu temperaturu oko 3 minuta, a zatim izvadite puding i promešajte.
3. Zagrevajte u mikrotalasnoj rerni još oko 4-6 minuta, ali nakon svakog minuta vadite i promešajte posalsticu.
4. Dodajte vanilu, promešajte i sipajte u posude u kojima ćete služiti puding. Stavite poslastice u frižider da se ohlade.
5. Pre služenja puding možete ukrasiti šlagom.
NAPOMENA: Puding možete pripremiti i na šporetu, tako što ćete ga kuvati na umerenoj temperaturi oko 15 minuta, stalno mešajući.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus