1. Narandžu i limun isecite na sitnije komade, a jabuku i šargarepu izrendajte.
2. Voće stavite u dublji sud i izmiksajte stapnim mikserom uz dodavanje vode po potrebi (voće možete miksati i u blenderu). Dodajte vodu do željene gustine i jačine soka (oko 1,2 l vode).
3. Ako ćete sav sok upotrebiti u kratkom roku, možete odmah dodati med. Ukoliko imate u planu da sok ostavite za narednih nekoliko dana, potrebno je da ga kratko prokuvate - jedan ključ. Kada se ohladi, dodajte med i sipajte u flašu. Med, po želji, možete zameniti nekim drugim zaslađivačem.
Izvor: Domaćica za vas
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus