1. U 1 dl hladne vode dodajte brašno i vanilin šećer, i dobro izmešajte.
2. Šećer sipajte u šerpu i istopite tako da se karamelizuje a da ne izgori.
3. Sklonite s vatre i dodajte 4 dl vode, margarin i čokoladu, pa mešajte na tihoj vatri dok ne provri.
4. U to ukuvajte pripremljeno brašno i vanilin šećer, pa kuvajte tri minuta. Dodajte koru pomorandže.
5. Ohladite toliko da počne da se steže, pa ga dobro izmešajte.
6. Filujte oblande ravnomerno, malo ih pritisnite nekim poslužavnikom da se bolje slepe. Secite ih ukoso.
Štanglice od čokolade i kikirikija
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima