1. Skuvajte vodu, šećer i jabuke (očišćene i iseckane na kockice).
2. Kad se jabuke skuvaju, u smesu dodajte i 2 kesice pudinga od vanile.
3. Ređajte u pleh naizmenično red keksa i red jabuka s pudingom. Završni red je keks.
4. Kad se kolač sasvim ohladi, prekrijte ga šlagom umućenim s vodom ili napravite čokoladnu glazuru od 100 g čokolade i 2 kašike ulja.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus