1. Umutiti belanca sa šećerom dodati brašno, kakao vodu i pecivo. Peći biskvit na 180 stepeni C 30 minuta. Ostaviti da se ohladi pa čašom vaditi kapice veličine koje sami želite.
2. U mleko dodati šećer i vanilu pa kad provri dodati razmućen gustin. Skuvan gustin ostaviti da se prohladi pa u hladan dodati umućen margarin. Sve lepo umutiti u glatku masu bez grudvica.
3. Izvađene kapice preseći na polovinu pa dodavati jednu kašiku kreme i razvući je lepo i po ivicama. Zatim ih uvaljati u kokos. Gotove kape preliti čokoladom i ukrasiti po volji i belom čokoladom. Ostaviti da se ohlade i sladiti se...
Izvor: Kod bake u gostima
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus