1. Umutiti belanca sa šećerom dodati brašno, kakao vodu i pecivo. Peći biskvit na 180 stepeni C 30 minuta. Ostaviti da se ohladi pa čašom vaditi kapice veličine koje sami želite. 


Sastojci:

Za biskvit:

4 jaja

150 g šećera

1/2 praška za pecivo

100 g brašna

8 kašika vode

1 kašika kakaoa

Za fil:

1/2 l mleka

150 g gustina

1 vanila

200 g šećera

100 g margarina

Za prelivanje i valjanje kapica:

100 g kokosa

100 g crne čokolade

100 g bele čokolade

2. U mleko dodati šećer i vanilu pa kad provri dodati razmućen gustin. Skuvan gustin ostaviti da se prohladi pa u hladan dodati umućen margarin. Sve lepo umutiti u glatku masu bez grudvica. 

3. Izvađene kapice preseći na polovinu pa dodavati jednu kašiku kreme i razvući je lepo i po ivicama. Zatim ih uvaljati u kokos. Gotove kape preliti čokoladom i ukrasiti po volji i belom čokoladom. Ostaviti da se ohlade i sladiti se...

Izvor: Kod bake u gostima

Video: