1. Na ulju propržiti kašiku brašna da porumeni. Dodati kuvani paradajz. Kada prokuva dodati so, šećer, biber, bosiljak.
2. Kuvati oko 15 minuta. Po ukusu može se dodati pirinač ili testenina, ali nije obavezno. Servirati ukrašeno nekim svežim začinskim biljem (bosiljkom ili rukolom).
Odlično ide uz fokaću ili kao predjelo specijalitetima italijanske kuhinje.
Pogledajte recept: Fokaća sa maslinama i lukom
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus