1. U većem tiganju zagrejte oko 3 kašike ulja, dodajte praziluk isečen na deblje kolutove (oko 1 cm). Pržite ga na srednjoj vatri oko 5 minuta, povremeno mešajući.


Sastojci:

500 g kora za pitu
700 g šampinjona
2 struka praziluka
50 g senfa
so, biber, ulje

2. Dok se praziluk prži, iseckajte šampinjone na deblje listiće ili komade pošto će se smanjiti tokom prženja. Dodajte ih praziluku i pržite sve zajedno oko 2 minuta, ako je potrebno dodajte još malo ulja. Posolite i pobiberite. Kad je skoro gotovo, prebacite u činiju i dodajte senf. Promešajte, po potrebi dosolite.

3. Uzmite 1 koru, ivice premazite uljem (ne stavljajte ulje na celu koru), potom 1-2 kašike fila pobacajte nepravilno po kori. Urolajte koru, pa je savijte u pužića. Na isti način pripremite ostale kore i poslažite ih u podmazan pleh. Pecite na 200 stepeni oko 15-20 minuta.