1. U većem tiganju zagrejte oko 3 kašike ulja, dodajte praziluk isečen na deblje kolutove (oko 1 cm). Pržite ga na srednjoj vatri oko 5 minuta, povremeno mešajući.
2. Dok se praziluk prži, iseckajte šampinjone na deblje listiće ili komade pošto će se smanjiti tokom prženja. Dodajte ih praziluku i pržite sve zajedno oko 2 minuta, ako je potrebno dodajte još malo ulja. Posolite i pobiberite. Kad je skoro gotovo, prebacite u činiju i dodajte senf. Promešajte, po potrebi dosolite.
3. Uzmite 1 koru, ivice premazite uljem (ne stavljajte ulje na celu koru), potom 1-2 kašike fila pobacajte nepravilno po kori. Urolajte koru, pa je savijte u pužića. Na isti način pripremite ostale kore i poslažite ih u podmazan pleh. Pecite na 200 stepeni oko 15-20 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus