1. Bundevu operite, isecite, očistite od semenki i kore pa skuvati u vodi (oko 2 litra). Skuvanu bundevu ostavite da se ohladi pa je najpre ispasirajte a onda izmiksajte u blenderu.
2. Ostatak vode skuvajte sa šećerom, a kada se ohladi dodajte limunov sok ili limuntus i izmiksanu bundevu.
3. Sve dobro promešajte i sipajte u sterilisane flaše.
Napomena: Gustinu soka možete menjati tako što ćete povećavati ili smanjiti količinu vode.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus