1. Kuvati pirinač u vodi dok skoro skroz ne omekša, zatim dodati šećer, vanilin šećer, mleko..
2. Kuvati da baci prvi kljuć. Zgusnuti sa umućenim pudingom u malo mleka. Kuvati još koji sekund i skloniti sa šporeta.
3. Još vruće sipati u kalupe ili posude u kojima čete poslužiti poslasticu.
4. Odozgo pospite sa cimetom...
Izvor: serpica.net
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus