1. U umućene belance dodavati šećer, brašno i malo vode.
2. Smesu staviti u pleh i ostaviti da se peče u rerni zagrejanoj na 150 stepeni i peći do pola sata.
3. Kada je kora gotova, prohlađenu izbosti viljuškom i natopiti mlekom i vanilom.
4. Izmiksati žumanca, brašni, gustin i šećer sa decilitrom mleka, a kada se smesa sjedini doliti ostatak vrelog mleka i sve zajedno kuvati par minuta.
5. Smesu malo prohladiti, zatim umešati margarin u nju.
6. Nadev preliti preko gotove kore, umutiti šlag i premazati kolač.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom