Zasladite se posle obilnog ručka.
Sastojci:
- 500 ml slatke pavlake
- 200 g krem sira
- 2 vanilin šećera
- 150 g belog eurokrema (2 pune kašike)
- 150 g tamnog eurokrema (2 pune kašike)
- 1 pakovanje piškota (105g)
- 150 ml mleka
Za dekoraciju:
- seckana čokolada
- seckana čokoladna napolitanka
Priprema:
Krem sir i vanilin šećer sjedinite. Slatku pavlaku umutite, pa dodajte krem sir i dobro promešajte. Smesu podelite na 2 jednaka dela. Zatim u jedan deo dodajte svetli eurokrem, a u drugi deo tamni.
U tepsiju ređajte piškote umočene u mleko, pa preko prvo tamni fil, lepo poravnajte, a zatim i svetli fil. Dekorišite po želji.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: kuvajmolako
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus