Od samo tri sastojka napravićete najlepšu i najkremastiju čokoladnu tortu. Uspeva svima, a tražiće se parče više. Ljubitelji čokoladnih poslastica će se oduševitie, a najbolje od svega je što se pravi brzo i lako. Čak ne morate ni rernu da palite, pa je idealna kada su napolju velike vrućine.
Pročitajte i kako se pravi domaća nutela.
Sastojci:
- 600 ml mleka
- 380 g nutele
- 10 g želatina
Priprema:
U mleko sipajte želatin, dobro promešajte i ostavite 10 minuta. Zatim stavite na šporet i dodajte nutelu. Lepo mešajte i kuvajte dok se sve dobro ne sjedini. Sipajte u posudu, ostavite da se malo prohladi na sobnoj temepraturi, pa ostavite da se stegne u frižideru.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus