Ako postite ili jednostavno ste ljubitelj ribe, ovaj recept će vam pomoći da je spremite zaista jednostavno i bez neprijatnih mirisa ili prženja. Sve što treba da uradite je da utrljate začine i ispečete. Biće aromatična i hrskava, a vi nećete utrošiti ni 5 minuta.
Sastojci:
- 2 fileta ribe po želji
- 1 kašičica senfa u prahu
- 1 kašičica mlevene slatke paprike
- 1/2 kašičice tucane paprike
- so, biber
- krekeri
- peršun
Priprema:
Filete premažite uljem sa obe strane i posolite. Senf, slatku papriku, tucanu papriku i biber pomešajte, pa utraljajte u filete. Krekere izdrobite i pomešajte sa seckanim peršunom, pa propržite. Stavite preko fileta, ali ovo ne morate ako ne želite. Stavite u tepsiju i pecite na 180°C oko 20 minuta.
Izvor: Stavr ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus