Ako postite ili jednostavno ste ljubitelj ribe, ovaj recept će vam pomoći da je spremite zaista jednostavno i bez neprijatnih mirisa ili prženja. Sve što treba da uradite je da utrljate začine i ispečete. Biće aromatična i hrskava, a vi nećete utrošiti ni 5 minuta.
Sastojci:
- 2 fileta ribe po želji
- 1 kašičica senfa u prahu
- 1 kašičica mlevene slatke paprike
- 1/2 kašičice tucane paprike
- so, biber
- krekeri
- peršun
Priprema:
Filete premažite uljem sa obe strane i posolite. Senf, slatku papriku, tucanu papriku i biber pomešajte, pa utraljajte u filete. Krekere izdrobite i pomešajte sa seckanim peršunom, pa propržite. Stavite preko fileta, ali ovo ne morate ako ne želite. Stavite u tepsiju i pecite na 180°C oko 20 minuta.
Izvor: Stavr ukusa
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom