Ako postite ili jednostavno ste ljubitelj ribe, ovaj recept će vam pomoći da je spremite zaista jednostavno i bez neprijatnih mirisa ili prženja. Sve što treba da uradite je da utrljate začine i ispečete. Biće aromatična i hrskava, a vi nećete utrošiti ni 5 minuta. 

Sastojci:

  • 2 fileta ribe po želji
  • 1 kašičica senfa u prahu
  • 1 kašičica mlevene slatke paprike
  • 1/2 kašičice tucane paprike
  • so, biber 
  • krekeri
  • peršun

Priprema:

Filete premažite uljem sa obe strane i posolite. Senf, slatku papriku, tucanu papriku i biber pomešajte, pa utraljajte u filete. Krekere izdrobite i pomešajte sa seckanim peršunom, pa propržite. Stavite preko fileta, ali ovo ne morate ako ne želite. Stavite u tepsiju i pecite na 180°C oko 20 minuta. 

Izvor: Stavr ukusa