Ako postite ili jednostavno ste ljubitelj ribe, ovaj recept će vam pomoći da je spremite zaista jednostavno i bez neprijatnih mirisa ili prženja. Sve što treba da uradite je da utrljate začine i ispečete. Biće aromatična i hrskava, a vi nećete utrošiti ni 5 minuta.
Sastojci:
- 2 fileta ribe po želji
- 1 kašičica senfa u prahu
- 1 kašičica mlevene slatke paprike
- 1/2 kašičice tucane paprike
- so, biber
- krekeri
- peršun
Priprema:
Filete premažite uljem sa obe strane i posolite. Senf, slatku papriku, tucanu papriku i biber pomešajte, pa utraljajte u filete. Krekere izdrobite i pomešajte sa seckanim peršunom, pa propržite. Stavite preko fileta, ali ovo ne morate ako ne želite. Stavite u tepsiju i pecite na 180°C oko 20 minuta.
Izvor: Stavr ukusa
Kako da napravite japanske vazdušaste palačinke
Mus od maline - najlepši desert iz čaše od samo 2 sastojka
Mediteranska salata sa crnim pasuljem i maslinama
Mirisni kolačići sa jabukama i cimetom
Greška koju svi pravimo u kuhinji – evo šta nikako ne smete ribati žicom za sudove