Za Badnje veče se priprema posna večerai tada se cela porodica okuplja oko stola u miru i tišini. Naš predlog je da servirate fenomenalno posno predjelo koje se pravi sa ribom i cvekom. Kombinacija sastojaka je fantastična, a ulepšaće svaku prazničnu trpezu. Lako se pravi, a sem kuvanja cvekle nema nikakve druge termičke obrade. Svima će se dopasti, a gotovo je za 15 minuta. Obavezno isprobajte! 

  • Sastojci:
  • 15 posnih korpica 
  • 1 dimljena haringa (očišćena)
  • 1 manja cvekla 
  • 50 g posnog majoneza 
  • zelena salata

Priprema:
Cveklu skuvajte, pa kada se ohladi izrendajte. Korpice premažite majonezom, a opranu zelenu salatu iscepkajte i stavite unutra. Preko stavite kašičicu rendane cvekle, pa preko 2 parčeta sečene dimljene haringe. Brzo i lako se pravi, a ukus je odličan. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA NOVOGODIŠNJU I BOŽIĆNU TRPEZU i osvojite VREDNE NAGRADE