Za Badnje veče se priprema posna večerai tada se cela porodica okuplja oko stola u miru i tišini. Naš predlog je da servirate fenomenalno posno predjelo koje se pravi sa ribom i cvekom. Kombinacija sastojaka je fantastična, a ulepšaće svaku prazničnu trpezu. Lako se pravi, a sem kuvanja cvekle nema nikakve druge termičke obrade. Svima će se dopasti, a gotovo je za 15 minuta. Obavezno isprobajte!
- Sastojci:
- 15 posnih korpica
- 1 dimljena haringa (očišćena)
- 1 manja cvekla
- 50 g posnog majoneza
- zelena salata
Priprema:
Cveklu skuvajte, pa kada se ohladi izrendajte. Korpice premažite majonezom, a opranu zelenu salatu iscepkajte i stavite unutra. Preko stavite kašičicu rendane cvekle, pa preko 2 parčeta sečene dimljene haringe. Brzo i lako se pravi, a ukus je odličan.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA NOVOGODIŠNJU I BOŽIĆNU TRPEZU i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus