Koliko često doručkujete jaja? Kada pravite omlet ili jaje na oko nema puno problema, ali kuvana jaja umeju da budu nezgodna za čišćenje. Koliko puta vam se desilo da vam pola belanceta ostane na ljusci ili da kidate male parčiće jer ne može drugačije? To je poprlično naprono i lako nas dovede do ludila.
Kako se približava Uskrs biće više muka da se očiste jaja i zato vam predlažemo jedan odličan trik za skidanje ljuske. Uradićete to za minut i bez muke. Sada kuvana jaja možete da jedete svaki dan.
Sve što vam je potrebno čaša sa poklopcem, ona za kafu je idealna, i vrlo malo vode. Kuvano jaje ubacite u čašu čije ste dno pokrili vodom, zatvorite i protresite. Kada izvadite jaje jednim potezom ćete uklonite ljusku.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem