1. Mleveno meso dobro izgnječiti kako bi se dobila homogena smesa. Dodajte mu so, biber i začine po želji.
2. Jaja skuvati, ohladiti i skinuti ljusku. Svako oljušteno jaje obmotati mesom, zatim uvaljati u prezle i parmezan pa poređati u podmazan ili papirom za pečenje obložen pleh.
3. Ćufte peći na 220 stepeni oko 20 minuta. Ove ćuftice možete poslužiti uz svežu salatu i krompir.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus