1. Krompir oprati i zajedno sa ljuskom ga kuvati u vodi 20 minuta.
2. Paradajz oprati, očistiti i iseckati. Ruzmarin oprati, protresti i iščupkati iglice. Očistiti beli luk. Mocarelu ocediti i iseći na komade.
3. Jaja ulupati sa mlekom, dodati ruzmarin i polovinu šunke. Dodati ispasirani beli luk. Posoliti i pobiberiti.
4. Rernu zagrejati na 200 stepeni.
5. Ocediti krompir, zatim ga oguliti i iseći na kolutove iste debljine. U podmazanom dubljem plehu ređati naizmenično krompir, paradajz i mocarelu.
6. Preliti mlekom i jajima. Posuti preostalom šunkom i parmezanom. Ostaviti oko 30 minuta u rerni da se zapeče.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus