Nakon ovog recepta ćete prestati da kupujete hleb.
Sastojci:
300 grama belog brašna
3jaja
250 ml kisele pavlake
150 ml mleka
100 ml ulja
prašak za pecivo
mala kašičica soli
Priprema:
U posudu stavite brašno, prašak za pecivo i so, dobro promešajte i sjedinite s ostalim sastojcima. Pleh za pečenje podmažite i istresite testo. Rernu zagrejte na 220 stepeni.
Stavite pogaču i pecite je dok ne porumeni.
Izvor: Dnevno.Hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus